Paradajková omáčka s neúdeným klobáskovým mäsom na cestoviny alebo pod mäso. Chutná omáčka na báze tradičnej klobásy ideálna na dochutenie všetkých druhov čerstvých alebo sušených cestovín, halušiek, raviol, tortellin. Naše mäsové omáčky sú pripravované z vysoko kvalitného mäsa.
Kvalita je zaručená vysokou profesionalitou používanou v rôznych fázach výroby, s rešpektom k tradíciám a remeselným postupom v kombinácii s inováciami a technológiou.
Pôvod:Taliansko
Výrobca:DELIZIE DEL SOLE
t024
Paradajková omáčka s neúdeným klobáskovým mäsom - omáčka na cestoviny alebo pod mäso
Zloženie:paradajková dužina 37%, paradajkový koncentrát 25%, klobása 12%, (bravčové mäso, voda, soľ, víno, čierne korenie, cesnak), cibuľa, bravčové mäso 12%, červené víno, cukor, soľ, kukuričný škrob, olivový olej, cesnak, rozmarín, sušený bobkový list, čierne korenie.
Pôvod paradajok: Taliansko.
Príprava: odstráňte veko a zohrejte v hrnci alebo v mikrovlnnej rúre. Po otvorení uchovávajte v chlade a spotrebujte do 2-3 dní.
Výživové údaje na 100 gEnergia 459kj/ 110 kcal,
Tuky 6,9g, z toho nasýtené mastné Kyseliny 1,6g,
Sacharidy 5,9g, z toho cukry 4,1g,
Vláknina 0,9g,
Bielkoviny 5,5g,
Soľ 1,1g.
Hmotnosť: 400 g.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Distribútor: FRUKAS s.r.o. Zlatno 42, 98504 Zlatno Slovenská republika