Spadoni hladká múka MANITOBA je múka odporúčaná pre cestá, ktoré vyžadujú stredne dlhé kysnutie s pivovarskými kvasnicami. Americká múka typu Manitoba je nevyhnutná pre domáce špeciality s pivovarskými kvasnicami (briošky, focaccie, pizze, chlieb, panettone. Maximálna vlhkosť 15,5%.
Pôvod:Taliansko
t359
SPADONI MANITOBA
Zloženie: hladká PŠENIČNÁ múka typ „0“.
Môže obsahovať Sóju, Horčicu a Lupinu.
Výživové údaje na 100g Energia 1439kj/ 339kcal, Tuky 1,2g, z toho nasýtené mastné Kyseliny 0,3g, Sacharidy 68g, z toho cukry 1,5g, Vláknina 2,2g Bielkoviny 14g Soľ 0,01g. Váha: 1kg Minimálna trvanlvosť do: viď obal. Skladujte v suchu